Retail markedsføring enklere, raskere, billigere.

Papirfly tar av.

Papirfly leverer en helhetlig programvareløsning som gjør det mulig for retailere og kjeder selv å produsere markedsmateriell i alle kanaler. Enklere, raskere og i tråd med selskapets profil,

Papirfly brukes nå av over 6000 ansatte i inn- og utland, i velkjente selskaper som Unilever, REMA 1000, XL-BYGG, Procter & Gamble, Bertel O. Steen, Fargerike, Byggmakker og Nordic Choice Hotels. For å nevne noen. Det begynte med en enkel idé. Per, en av grunnleggerne, forklarer mer.

 

 

Møt Per.

Da vi startet Papirfly i 2000 hadde vi en klar visjon; å bygge en web-basert løsning for å gi alle mulighet til å lage markedsmateriell uten spesialister. Vi ønsket å gjøre folk i stand til å produsere alle typer markedskommunikasjon - uten kompromisser på kvalitet.

På den tiden hadde utviklingen i teknologi forbedret mange forretningsfunksjoner, men markedsføring var fortsatt avhengig av de samme gamle prosessene. Det var rett og slett umulig å jobbe uten eksperter. Vi bestemte oss for å utfordre status quo og utvikle en løsning som håndterte kompleksiteten, men som også var svært enkel å bruke. Papirfly ble født.

Papirfly gjør vanskelige oppgaver, som for eksempel produksjon av digital og trykket markedskommunikasjon, enklere og raskere. Det sparer deg for mye tid og penger. Og vi  leverer på vårt løfte om å garantere kvalitet og merkevarekonsistens. Derfor har vi  i dag hundrevis av fornøyde kunder over hele verden og en 98% gjenkjøpsrate.

Vår visjon er fortsatt den samme; å utvikle og levere de beste markedsføringsløsninger på tvers av alle markedskanaler. På en slik måte at det krever bare en times opplæring for å levere kvalitet på nivå med en spesialist.

Vennligst ta kontakt, vi vil gjerne vise deg hvorfor Papirfly er løsningen for mange av landets mest kjente merkevarer og kjeder.

Per Oldeide
Daglig leder og gründer

Smil!

Vi er en dedikert gjeng, som leverer en løsning vi tror på av hele vårt hjerte. Vi har et felles mål: Å øke kundens forventninger til oss. Vi bruker masse ressurser på å være hakket foran, komme med stadig nye, smarte verktøy, gjøre Papirfly enda sterkere og mer effektive. Det er trolig derfor kundene våre også er en munter gjeng.

Vi håper å se deg ansikt til ansikt om ikke lenge!

 

 

Papirfly rundt om i verden.

Vi er heldige som har kontorer på flere vakre steder rundt om i verden. Her er noen av de mest populære “skrivebordsutsiktene”. Hadde vært flott å få deg på besøk!

 

 

Franchise

Etterspørselen etter Papirfly er større enn noen gang. Dersom du har lang erfaring med salg og markedsføring, og deler vår visjon og engasjement for førsteklasses kundeservice, så les mer om franchise-mulighetene i ditt område. Vi vil svært gjerne høre fra deg!

Partnere

Vi har en rekke betrodde partnere som deler visjonen vår om å forbedre måten selskaper lager og styrer markedskommunikasjonen sin. Ser du noe potensial for et produktivt samarbeid, så les videre eller ta kontakt!

Alle våre kjerneprodukter, i én enkel pakke.

Vis meg