Fra Flash til HTML5

Papirfly går fra Flash til HTML5.

Papirfly bidrar til at hundrevis av selskaper slipper å være avhengige av byråer, og gir dem muligheten til å produsere sitt eget materiell i tråd med merkevare/visuell identitet, på alle språk, til enhver tid, uten bruk av spesialister eller eksterne ressurser.

Inntil nå har Adobe Flash vært plattformen vi har brukt til å utvikle malene, men endringer er på vei!

HTML5 er en nyere teknologi som er raskere, mer effektiv og mer sikker for deg og enhetene dine. HTML5 og Flash er rett og slett forskjellige teknologier som brukes for å skape og levere funksjonalitet på internett, som applikasjoner, videoer og spill.

Hvorfor denne endringen?

De store nettleserne har sammen tatt avgjørelsen om at de 31. desember 2020 vil slutte å støtte Flash.

Som følge av dette vil ikke Flash-malene dine virke etter denne datoen, så vi må utvikle dem i HTML5. Vær oppmerksom på at dette ikke har innvirkning på din Brand Portal eller Mediebank, det er kun malene som må endres.

Hos Papirfly er vi fullstendig forberedt på overgangen fra Flash til HTML5. Hos Papirfly ønsker vi at våre kunder får en best mulig brukeropplevelse. I 2 ½ år har vårt team av utviklere jobbet hardt for å bygge vår nye editor slik at den kjører uanstrengt i HTML5, både på stasjonære datamaskiner og mobilteknologi som nettbrett.

Med endring kommer også muligheter. Gjennom introduksjonen av vår nye HTML5 editor, driver vårt team en proaktiv utvikling av en mengde ny funksjonalitet som vil forbedre produktet vårt ytterligere.

Hva vi foretar oss.

Den nye editoren vil selvsagt støtte all funksjonalitet du kjenner fra eksisterende maler, samt bli beriket med flere nye muligheter. For øyeblikket er editoren tilgjengelig for print- og bannermaler. Utviklingen av de øvrige modulene fortsetter, med e-post som neste feature på vår roadmap.

Det er mange fordeler ved vår nye HTML5 editor.

Her kommer en forsmak på hva dere har i vente.


En anbefalt teknologi

Bruk av HTML5 i stedet for Flash er den nye standarden for alle store nettleser- leverandører. Adobe (som eier og utviklet Flash) anbefaler HTML5 på det sterkeste som et alternativ til Flash.


Ikke behov for plugin

Våre HTML5-verktøy vil kunne kjøre i alle større nettlesere (Chrome, Safari, Firefox, Edge, IE11). Du vil kunne glede deg over en sømløs Papirfly-opplevelse på alle plattformer.


Høyere hastigheter

HTML5 tilbyr raskere lastetider og forbedret responsivitet sammenlignet med Flash.


Tilgang til Papirfly på farten

Med HTML5 vil du kunne ha tilgang til våre kreative verktøy selv når du er borte fra kontoret, ved å benytte en hvilken som helst mobil enhet (selv om vi anbefaler et nettbrett grunnet større skjerm). Vi vil tilby touch-støtte og responsiv UI som gir en forbedret brukeropplevelse, med støtte for forskjellige skjermstørrelser.


Forbedret UX

HTML5 legger til rette for forbedrede brukeropplevelser hos Papirfly. Med nye egenskaper som f.eks zoom og panorering, blir våre kreative verktøy enda mektigere.


Støtte for vektorgrafikk

Benytt deg av gjengivelse med høyere kvalitet, av former som logoer og bakgrunner. Vi oppnår dette ved å gi full vektorgrafikkstøtte i stedet for rastergrafikk (matematiske formler i stedet for piksel for piksel). Dine elementer vil se bedre ut og filstørrelser vil være minst mulig, noe som sørger for at ditt publikum får best mulig tilbud.


Nye egenskaper

Med vår nye HTML5 editor, vil en mengde nye egenskaper bli tilgjengelige. Dette inkluderer for eksempel verktøy for å skape mer komplekse tabeller, og muligheten til å selv lage maler av dokumentene dine.

Når du utvikler bannere, vil ny funksjonalitet inkludere støtte for animasjoner som kan tillegges individuelle ramme-elementer (logoer, tekst, bilder etc.), CSS-overganger mellom rammer (gli, fade, osv.) vil være brukerkonfigurerbare og dine bannere kan nå brukes på alle større Demand Side-plattformer (f.eks. DoubleClick, Adform, etc.).

Hva skjer nå?

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for å planlegge et prosjekt, slik at du får mest mulig ut av Papirfly og de nye forbedringene.

Kontakt oss

Papirfly AS

Havnegata 15
4306 SANDNES

Sentralbord
Telefon 930 44 444
Send e-post

Support
Telefon 922 08 806
Send e-post

Salg
Telefon 412 97 663
sales@papirfly.no